Distribuiţi
In jos
Zona AV
Administrator
Mesaje : 40
Data de înscriere : 25/09/2017
Vezi profilul utilizatoruluihttp://zona-av.hitforum.ro

Din pasiune pentru scris!

la data de Lun Sept 25, 2017 7:24 pm

Proiectul Zona AV s-a lansat din pasiunea pentru scris a trei băieți: Daniel, Gabriel și Bogdan. Astăzi, noi, cei enumerați anterior, dorim să vă acordăm și vouă oportunitatea asta.

Vrei să scrii un editorial sau să împărtășești o informație cu noi? E perfect, așteptăm un mail de la tine pe adresa redacției. Nu cerem cantitate, nu suntem avizi după trafic, dar avem și noi câteva cerințe: ținem foarte mult ca articolele postate pe site-ul Zona AV să fie scrise corect și coerent. De asemenea, nu vom accepta articole cu tentă tabloidă sau titluri care pot fi considerate clickbait, așa cum vom zice "NU" și articolelor cu o doză de subiectivisim din partea autorului. Asta pentru că dorim să delimităm editorialele contribuitorilor noștri de articolele formatoare de opinie și pentru că nu dorim să oferim cititorilor noștri, ceea ce nu ne place nouă să găsim atunci când suntem în căutare de informații.

Suntem conștienți că am mai greșit și probabil că o vom mai face, dar ne dăm silința ca în timp să oferim articole de o calitate foarte bună. Am greșit sau am omis ceva? Dă-ne de știre la adresa de mail redacția.zonaav@gmail.com.
Sus
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum